Red mijn Administratie levert maatwerk. Dit kost uiteraard geld, maar u verdient het bijna altijd terug, zeker bij problematische situaties. 

Wij gaan u ontzorgen!

Het is algemeen bekend als u schulden en/of rekeningen niet meer kunnen betalen, met een incassobureau en/of deurwaarderskantoor te maken krijgt, kost het u veel meer

Voor mensen met een minimum inkomen is het vaak lastig om de kosten voor een Budgetcoach te dragen. Toch is het mogelijk en zijn er mogelijkheden.

Afhankelijk van uw inkomen en vermogen kunt u soms in aanmerking komen voor een vergoeding via bijzondere bijstand in uw gemeente.

Ook uw PGB , WMO, UWV, ziektekosten verzekeraar en/of werkgevers vergoeden soms deze kosten. Indien u in aanmerking komt voor vergoeding betaalt u soms een kleine bijdrage en/of niets.  Wij kunnen u eventueel hierbij helpen!

Partners worden gratis meegenomen als het één totale coaching betreft. Is dit niet het geval dan zal een toeslag van 50% worden berekend.

Ons advies tijdens uw traject per telefoon, email, sms of WhatsApp is geheel gratis.

Wij hanteren GEEN opstartkosten en werken met een vast maandtarief.

Binnen een straal van 15 kilometer zullen wij geen vergoeding van € 0.19 per kilometer doorberekenen, maximaal 3 huisbezoeken. Echter wel eventuele parkeerkosten.

Welke keuze u ook maakt, de keuze is aan u.

Lees bij WELKOM meer algemene informatie en over ons gratis kennismakingsgesprek.

geluk is in de eerste plaats een kwestie van evenwicht…”.